Dva zlata i bronca osvojeni na državnom kadetskom prvenstvu u Trogiru!

Krajem lipnja (18. – 24.06.) u Trogiru održalo se pojedinačno kadetsko državno prvenstvo. Iz kluba je nastupilo 10 članova (6 kadetkinja i 4 kadeta), a medalje su osvojile sestre Lucija i Marta Rilje, te Ema Gal.

Zlatne medalje su osvojile Lucija (konkurencija do 9 godina) i Marta (konkurencija do 7 godina), a Ema je osvojila broncu (konkurencija do 9 godina)!

Obzirom na uvjete u kojima su se izvodili treninzi u školskoj godini 2020./2021. i u kakvim uvjetima živimo u doba pandemije korona virusa treneri su i više nego zadovoljni odazivom djece iz kluba na državnom prvenstvu, a posebno vesele osvojene medalje koje su dokaz kvalitetnog rada. 

Sestre Rilje su ostvarile rijedak i izuzetan uspjeh osvojivši dva zlata! 

Medalja od Eme je izuzetan rezultat jer je sa tek navršenih 8 godina osvojila medalju u konkurenciji do 9 godina!

Nekima je ovo bilo prvo službeno natjecanje pa su tek na početku igračke karijere, a neki su već iskusni natjecatelji no čestitke na nastupu i prikazanoj borbenosti koju gajimo u klubu zaslužuju svi!

Nadamo se da ćemo moći u nadolazećoj školskoj godini izvoditi treninge bez prekida, te da ćemo na sljedećem državnom prvenstvu nastupiti s još većim brojem članova i osvojiti još više medalja!

 

Marta i Lucija Rilje, Ema Gal
Članovi ŠK Caissa
 

ŠK CAISSA
Masarykova 22
10000 Zagreb
Krešimir Podravec +385 (0)993310010
sahklub.caissa@gmail.com