KADETSKO POJEDINAČNO PRVENSTVO HRVATSKE, 16. – 22.06.2017.

Trogir je i ove godine ugostio mlade igrače na pojedinačnom državnom prvenstvu u dobnim skupinama do 7, 9, 11, 13 i 15 godina.

Iz kluba je na prvenstvu nastupilo petoro igrača (troje kadeta i dvije kadetkinje). Relativno skroman broj, ali kada se uzme u obzir mjesto igre i sva logistička i financijska problematika koja je na roditeljima, ne može se očekivati posebno velik odaziv.

Svi natjecatelji iz kluba su u konačnom poretku zauzeli mjesta iznad startnih koja se određuju prema rejtingu što se odmah može smatrati uspjehom. Posebna pohvala ide osvajačici medalje Karlušić Sari koja je osvojila brončanu medalju u konkurenciji kadetkinja do devet godina što je ujedno i druga klupska medalja osvojena na pojedinačnom državnom natjecanju! Brat Luka je bio blizu medalje isto, ali su dodatni kriteriji odlučili da u podjeli od drugog do četvrtog mjesta baš njega zapadne četvrto.

Odličan nastup imala je Nora Weygand kojoj je ovo prvo veliko natjecanje, a već je pokazala da spada u sami vrh svoje konkurencije na državnoj razini. Pezer Petar i Pranić Luka su pokazali da se mogu boriti s najboljima, ali u borbi za sami vrh trebati će im još malo prakse i znanja, što će u narednoj godini nesumnjivo skupiti.

Prikazana igra i rezultati daju trenerima razlog za zadovoljstvo i motiv da se od nove školske godine krene raditi s velikim entuzijazmom, jer su djeca pokazala sposobnost za ostvarivanje odličnih rezultata!


20170622_134203_cut

ŠK CAISSA
Masarykova 22
10000 Zagreb
Krešimir Podravec +385 (0)993310010
sahklub.caissa@gmail.com